05. 04. 2024.

Obavijest o uvođenju Netflixa u ponudu Internet * TV L i MAXTV L paketa

Netflix

Od 8. travnja, u suradnji s Netflixom - najpoznatijom svjetskom streaming platformom, donosimo vam gledanje neograničenog broja Netflix filmova, serija i mobilnih igara bez reklama u HD kvaliteti.

Od 8. travnja Netflix Osnovni paket uključen je u mjesečnu naknadu Internet* + TV L i MAXtv L paketa te će mjesečna naknada od 16. svibnja 2024. biti veća za 2,00 EUR s PDV-om. Za mjesec svibanj povećanje će se obračunati za polovicu mjeseca.

Ako koristite Magenta 1 popust na Internet + MAXtv L paket, on ostaje nepromijenjen i iznosi 4,00 EUR s PDV-om te se primjenjuje na novu uvećanu cijenu mjesečne naknade.

Ako imate aktivnu promotivnu ponudu na temelju koje ostvarujete nižu cijenu mjesečne naknade paketa tijekom određenog razdoblja, nova cijena mjesečne naknade počet će se primjenjivati nakon isteka promotivnog razdoblja.

REGISTRACIJA NETFLIX RAČUNA

Da biste u sklopu našeg paketa uživali u Netflix sadržajima, morate registrirati Netflix račun. U razdoblju od 8. travnja. do 15. travnja. e-mailom i/ili SMS-om stići će vam obavijest o aktivaciji Netflix paketa, s linkom za registraciju na Netflix web-stranici.

Novi Netflix korisnik

Klikom na link na Netflix web-stranici upisat ćete svoj e-mail i postaviti lozinku koju ćete koristiti za ulazak u Netflix uslugu. Tako je vaš Netflix račun kreiran i možete početi uživati u sadržaju!

Već imate Netflix? Prenesite ga kod nas.

Pratite link iz našeg e-maila/SMS-a te se na Netflix račun registrirajte upisivanjem svojeg postojećeg e-maila i lozinke. Time je prenošenje izvršeno, a sve vaše postavke (povijest gledanja, profil, preporuke) ostaju netaknute.

Prenošenjem Netflix računa na nas, račun se prestaje naplaćivati preko Netflixa i počinje se naplaćivati u okviru Vašeg Internet / MAXtv L paketa.

Ako ne dobijete link za registraciju, javite nam se putem chata.

NADOGRADNJA NETFLIX PAKETA

Netflix Osnovni paket omogućuje gledanje i preuzimanje Netflix sadržaja na jednom odabranom uređaju. Ako vam to nije dovoljno (ili već koristite Standardni ili Premium Netflix paket), u procesu registracije možete nadograditi Netflix Osnovni paket sljedećim opcijama:

  • Nadogradnja na Netflix Standardni paket: Omogućuje gledanje i preuzimanje sadržaja na 2 uređaja istovremeno – cijena opcije 3,00 EUR mjesečno (ukupno povećanje računa: mjesečna naknada 2 EUR + opcija 3 EUR = 5 EUR)
  • Nadogradnja na Netflix Premium paket: Omogućuje gledanje na 4 uređaja istovremeno i preuzimanje na 6 uređaja – cijena opcije 5,00 EUR mjesečno (ukupno povećanje računa: mjesečna naknada 2 EUR + opcija 5 EUR = 7 EUR)

UREĐAJI NA KOJIMA MOŽETE GLEDATI NETFLIX

Netflix možete gledati na više načina:

  • na MAXtv-u uz MAXtv android prijamnik, samo uključite MAXtv i u izborniku odaberite „Aplikacije”
  • na pametnim televizorima, telefonima i tabletima, na računalima te igraćim konzolama – skinite Netflix aplikaciju u internet trgovini. Listu svih dostupnih uređaja potražite ovdje.

Ako nemate MAXtv android prijamnik, javite nam se putem chata ili posjetiti najbliže T prodajno mjesto i besplatno zamijenite svoj MAXtv prijamnik.

Ako ponuda i poboljšanje sadržaja vašeg paketa ne zadovoljavaju vaše potrebe, od 8. travnja do 15. lipnja imate pravo raskinuti ugovor, i to bez naknade.

Ako imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas putem chata.

Sve detalje o Netflix usluzi možete pronaći u Uvjetima korištenja Netflix usluge i na Netflix stranici.

* Ova promjena odnosi se na sljedeće Internet pakete: Internet + TV L, Optički Internet + TV L, Internet + TV L #, Optički Internet + TV L #, sve cijene su iskazane s PDV-om.

Jeste li zadovoljni odgovorom?

Da Ne

Brinemo o vašoj privatnosti.

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo vam pružili najbolje moguće online iskustvo i prilagodili sadržaj vašim interesima. Pomoću kolačića i korištenih tehnologija informacije se mogu pohraniti, obogatiti i čitati na vašem uređaju.

Klikom na "Prihvaćam sve" slažete se s pristupom vašem uređaju i obradom vaših podataka, stvaranjem i obradom pojedinačnih korisničkih profila na web stranicama, partnerima i uređajima te prijenosom vaših podataka trećim stranama. Vaš pristanak putem gumba „Prihvaćam sve” također predstavlja temelj za prijenos podataka u treće zemlje (čl. 49. GDPR-a).

Hrvatski Telekom ne može osigurati razinu zaštite podataka koja odgovara onoj u EU za prijenos podataka u tzv. treće zemlje, odnosno one zemlje izvan EU za koje ne postoji odluka Komisije EU o adekvatnosti i za koje ne postoje tzv. prikladna jamstva. U takvim državama postoji mogućnost da npr. vlast ima pristup vašim podacima o online korištenju i informacijama o proizvodima koje ste naručili na ovoj web stranici te nije zajamčeno potpuno ostvarivanje vaših prava u obradi podataka.

Za više informacija, uključujući i obradu podataka od strane nezavisnih pružatelja, pogledajte Informacije o obradi osobnih podataka putem kolačića.

Impressum

Nešto nedostaje?

Pošaljite nam svoj komentar i pomozite nam poboljšati ovaj odgovor. U međuvremenu, svoj upit možete postaviti agentu putem chata.

Vaša e-mail adresa potrebna nam je zbog evidencije. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite privatnosti korisnika.